Menu
MENU

Privacy beleid Mijnscooteronderrdelen.nl

Definities
a. Privacybeleid: dit privacybeleid;
b. Gebruiker: iedere gebruiker en / of bezoeker van deze website;
c. mijnscooteronderdelen.nl: mijnscooteronderdelen, Emdenweg 3 in Groningen, support@mijnscooteronderdelen.nl KvK nummer: 02095235; 
d. Website: de website www.mijnscooteronderdelen.nl

Artikel 1 Algemeen
1.1 Dit privacy beleid geeft het beleid aan ten aanzien van de persoonsgegevens van de gebruikers / bezoekers van de website.
1.2 Als gebruiker een bestelling plaatst, heeft Mijnscooteronderdelen.nl je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen houden.

Artikel 2 Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
2.1 Mijnscooteronderdelen.nl slaat de persoonsgegevens van gebruikers op, wanneer een gebruiker een bestelling plaatst. De persoonsgegevens worden slechts gebruikt voor de afhandeling van deze bestelling.
2.2 Wanneer gebruiker zich tot Mijnscooteronderdelen.nl wendt met een verzoet tot informatie of een offerte, verwerkt Mijnscooteronderdelen.nl de persoonsgegevens om aan dit verzoek te voldoen dan wel om de offerte op te kunnen stellen.
2.3 Met toestemming van gebruiker, gebruikt Mijnscooteronderdelen.nl de persoonsgegevens om gebruiker te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Wanneer hier niet langer prijs op wordt gesteld, kan gebruiker dit laten weten door een e-mail te sturen naar support@mijnscooteronderdelen.nl

Artikel 3 Doorgifte aan derden
3.1 Mijnscooteronderdelen.nl zal de persoonlijke gegevens van gebruikers niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren.
3.2 Daarnaast is Mijnscooteronderdelen.nl bevoegd de persoonsgegeven door te geven aan derde krachten volgens dit beleid.

Artikel 4 Cookies
4.1 Mijnscooteronderdelen.nl maakt gebruik van zogenaamde 'cookies'. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser.
4.2 Mijnscooteronderdelen.nl gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van de gebruiker te onthouden en om bepaalde functies uit het bestelproces te kunnen laten functioneren, zoals het virtuele winkelmandje.
4.3 Via de website Mijnscooteronderdelen.nl worden tevens cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Mijnscooteronderdelen.nl gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Mijnscooteronderdelen.nl heeft hier geen invloed op.
4.4 Gebruiker kan zelf de browser zo instellen dat tijdens bezoeken van de website geen cookies worden ontvangen.

LIJST VAN COOKIES DIE WIJ VERZAMELEN

In de tabel hieronder een lijst van cookies die wij verzmelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE Beschrijving
CART Uw kenmerk voor de winkelwagen
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op, hierdoor is het laden van de pagina sneller.
COMPARE De producten in uw vergelijklijst.
CURRENCY Uw munteenheid
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klant-id binnen de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator om aan te geven of u bent ingelogd op de website
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van het soort klant.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klant segment id op.
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTEND Je sessie ID op de server.
GUEST-VIEW Staat toe gasten bestellingen te laten bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCT Het laatste product dat je hebt bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagentje weergavegeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLL Het ID van de Poll waarin je hebt gestemd.
POLLN Informatie over welke polls je hebt gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die de recentelijk hebt vergeleken.
STF Informatie over de producten die je naar een bekende hebt verstuurd per e-mail.
STORE De winkelweergave of taal die je hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of er op melding verbergen is geklikt.
VIEWED_PRODUCT_IDS De ID's van de producten die je recentelijk hebt bekeken.
WISHLIST Een gecodeerde lijst van producten toegevoegd aan je verlanglijst.
WISHLIST_CNT Het aantal items in je verlanglijst.

Artikel 5 Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens
5.1 Gebruiker heeft het recht de persoonsgegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens te eisen, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.
5.2 Wanneer gebruiker de rechten als bedoelt in artikel 5.1 wil uitoefenen, wanneer gebruiker vragen heeft omtrent het gebruik van voorgenoemde rechten of over het privacybeleid, dient gebruiker contact op te nemen met Mijnscooteronderdelen.nl via support@mijnscooteronderdelen.nl

Artikel 6 Bewaartermijn
6.1 Mijnscooteronderdelen.nl slaat de persoonsgegevens gedurende een periode van maximaal 48 maanden op, te rekenen na het laatste bezoek van de website door gebruiker.
6.2 Mijnscooteronderdelen.nl is gerechtigd de persoonsgegevens langer te bewaren dan de termijn als genoemd in artikel 6.2 indien dit geschiedt op grond van een wettelijk voorschrift.

Artikel 7 Beveiliging
7.1 Mijnscooteronderdelen.nl zal uiterst zorgvuldig met de persoonsgegevens omgaan. Wanneer je  een bestelling plaatst, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken. De gegevens van gebruiker zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. 

Artikel 8 Wijzigingen in het privacy beleid
8.1 Mijnscooteronderdelen.nl heeft het recht dit privacy beleid te wijzigen.
8.2 Indien Mijnscooteronderdelen.nl  mocht besluiten de privacy beleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in dit privacy beleid. Mijnscooteronderdelen.nl zal gebruiker gedurende een periode van drie maanden met een vermelding op de website op de hoogte brengen van deze wijziging.

Vragen over het privacy beleid van Mijnscooteronderdelen.nl 

We hebben geprobeerd onze Privacy Policy zo helder mogelijk voor je te maken, maar kunnen ons goed voorstellen dat je hier toch vragen over hebt. Neem vooral contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder als je vragen hebt of gegevens wilt wijzigen: support@mijnscooteronderdelen.nl of 085 303 48 55